in Uncategorized

Välkommen, vägfarare

Du fann din väg hit och nu kanske du undrar vad som väntar här. Jag heter Zac Scy och i första hand skriver jag fantasy. Mitt stora projekt är en trilogi där den första delen ”Perfekt vatten” är under bearbetning. Vid sidan av detta projekt skriver jag korta berättelser och flashfiction. Bloggen kommer att användas för tankar, texter och uppdateringar på hur det går med skrivandet.

Om du på något vis hittat hit innan du hittat min hemsida www.zacscy.com så kan du ta en närmare titt där för mer information. Du kan även läsa provkapitel ur min fantasybok ”Perfekt vatten” (PDF eller EPUB) och den korta berättelsen ”Eldkomst” (PDF eller EPUB).

Här på bloggen kan det i ena stunden handla om en ny idé jag jobbar på där jag delar material, resurser och information jag lyckats komma över. I nästa kan det handla om någon fråga som fått mig att fundera kring ett visst ämne. Intresseområden som kan tänkas dyka upp är psykologi, filosofi, historia, mytologi och spel bara för att nämna några exempel.

Uppdateringar på bloggen kommer varje tisdag och på fredagar kommer det flash fiction.

Till nästa gång, vägfarare.